NIEUWS OVER DE CAMPAGNE

1000 RPG voor 41e Gemechaniseerde Brigade

Ministerie van Defensie ČR
CAMPAGNEPATRONAAT

Voor de 41ste Gemechaniseerde Brigade willen we 1000 RPG-75 M antitankwapens kopen waarmee ze het zware materieel van de Russische invallers kunnen vernietigen. Het is ons "geschenk" aan Poetin op de 55e verjaardag van de Sovjetbezetting van Tsjecho-Slowakije.

945530
7872
GEZAMELD VAN
939286
SCHENKERS

Laten we het eerst hebben over een RPG-een reactieve antitankgranaat. We bestelden er duizend bij een gerenommeerde Tsjechische fabrikant. En wat kozen we? De RPG-75 M is een terugstootloos handwapen met een ingebouwde cumulatieve granaat voor eenmalig gebruik. Het is ontworpen om tanks en andere gepantserde voertuigen te vernietigen. De RPG-75 heeft een cumulatief effect op homogene bepantsering van minstens 300 mm bij een bereik van 300 m. Het wapen heeft een telescopische opstelling voor de transportpositie met een lengte van 630 mm. In gevechtspositie is de lengte van het wapen 890 mm. De beginsnelheid van het projectiel is 189 m/s.

NIEUWS

Sorry, er is geen informatie over dat blok gevonden in de database

HELP ONS WEBSITE VERTALINGEN TE VERBETEREN

icon

Deze versie van de website is daarom vertaald door een automatische vertaler en kan fouten bevatten. Als u de kwaliteit van de website wilt verbeteren, neem dan contact met ons op.

IK WIL HELPEN MET DE VERTALINGEN
Een heel klein team uit Tsjechië zit achter het project Gift for Putin. Het zorgt voor alles, van inkoopregelingen tot marketing en technische oplossingen. Als je wilt helpen met de ontwikkeling van de collectie in het buitenland, sluit je dan bij ons aan. Glorie aan Oekraïne!
OPGEHAALD VOOR OEKRAÏNE:
34716703
icon star image
SCHENKERS:
305471
icon star image
OORLOOGS DAGEN:
927
icon star image
FONDSENWERVING VOOR WAPENS NAAR OEKRAÏNE